Brand identiteit, logo & website

Cultuurpad

Cultuurpad werkt in opdracht van het basisonderwijs in Limburg en wil kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar brede ontwikkelingskansen bieden. Zij geloven dat cultuureducatie en talentontwikkeling broodnodig zijn om kinderen een stevige basis voor de toekomst mee te geven; het durven verder kijken dan wat je ziet, het bewustmaken van eigen voorkeuren, het leren kritisch te denken, creatief te zijn, openheid, leergierigheid, doorzettingsvermogen, experimenteerdrang, respect, durf, nieuwsgierigheid, verwondering.

 

Tiki Media ontwierp een eigentijds logo met bijpassende huisstijl. Onlangs is de routemap vormgegeven waarin alle rollen van Cultuurpad terug te vinden zijn in een speelse kaart. Daarnaast ontwikkelden we een scala aan communicatiemiddelen waarmee ze hun doelgroep kunnen helpen.

 

De website voor Cultuurpad bestaat uit twee websites in één. Het linkerdeel bevat de corporate informatie over de stichting. Het rechterdeel is inspiratie voor leerkrachten van de aangesloten scholen. www.cultuurpad.nl

 

#logo #grafischontwerp #identiteit #branding #uxdesign #webdesign #realisatie #jaarverslag #websiteopmaat

Grafisch ontwerp

Webdesign

Identiteit

Realisatie

UX design

 

Samenwerken? Een nieuw of lopend project? Meer weten?

© 2015 - 2022 Tiki Media  |  Privacyverklaring  | Algemene voorwaarden