Vragen over Narrowcasting?

 

Bel of mail ons!

T. 06 - 10812159

hallo@tikimedia.nl

Narrowcasting

Jouw boodschap voor jouw doelgroep in jouw ruimte

 

Informatie overbrengen op een plek waar veel mensen komen, dat is wat we in ons dorp nodig hebben. Er is altijd wel iets nieuwswaardig of praktisch te melden, maar geen centrale plek om deze informatie te delen. We hebben wel een nieuwe website en een Facebookgroep met betrekking tot het dorp, maar niet iedereen weet dit even makkelijk te vinden. Het middelpunt in ons dorp is de lokale supermarkt, de aangewezen plek om informatie uit de wisselen. Een prikbord of informatiebord is echter niet meer van deze tijd en vergt te veel tijd en energie om te onderhouden.

 

We hebben in de pui van de supermarkt een narrowcasting systeem gerealiseerd dat geïntegreerd is in de Wordpress website zodat de agenda en activiteiten heel eenvoudig gedeeld kunnen worden op een beeldscherm. De beheerders kunnen ieder moment van de dag de content op het scherm aanpassen vanuit de website. Hierdoor kunnen alle bezoekers de activiteiten en berichten lezen, waardoor het een soort elektronische nieuwsbrief wordt. Het zorgt voor betrokkenheid, iedereen blijft op de hoogte en de agenda is altijd up-to-date. Daarnaast kan de supermarkt zelf enkele pagina’s vullen met weekaanbiedingen en informatie over de winkel, wat het voor de zaak ook een mooie aanvulling maakt. De vormgeving van de website en huisstijl is doorgevoerd in de templates van het scherm.

 

Heeft jouw bedrijf een ruimte waar(in) je graag op een eenvoudige en stijlvolle manier informatie zoals producten of diensten, nieuws, bewegwijzering of activiteiten wilt delen met medewerkers, klanten of andere doelgroepen? Dan zou dit systeem ook voor jou kunnen werken. Wij integreren het in jouw Wordpress website en adviseren je over de benodigde hardware.

 

Wil je ook een narrowcasting systeem? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We adviseren je graag op maat, ook over de vormgeving en de inhoud of boodschap.

 

Lees hier alle artikelen

 

Wil je geïnformeerd worden over creatieve communicatietools die we ontwikkelen? Schrijf je dan in voor het magazine voor creatieve communicatietools met artikelen vol inspirerende voorbeelden en ontvang ze direct in jouw mailbox.

NARROWCASTING

© 2015 - 2022 Tiki Media  |  Privacyverklaring  | Algemene voorwaarden 

© 2015 - 2022 Tiki Media  |  Privacyverklaring  | Algemene voorwaarden